Charger Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
39 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Hey guys I could use some help with this, I have a Dodge Charger 2008 3.5L SE Plus.

Here's whats going on, these issues may or may not be related but here they are:

Speedometer shakes (barely perceptable but noticable more so at higher speeds)
Cruise Control turns on in idle but shuts off at around 5MPH
Check Engine light is on but manually attempting to get codes shows nothing
AutoZone pulls these codes:

P0174 Fuel System Lean (Bank 2)
P0171 Fuel System Lean (Bank 1)
P0174 Fuel System Lean (Bank 2)
P0171 Fuel System Lean (Bank 1)

Repeated twice like that, I replace the MAP sensor as they suggested with no change.

Here is a bit of background:

I am the second owner, no idea what the first owner did to the car but it's at 164,000 miles and looks great. Probably long drives.
Previous owner ran over something tearing the left wheel well splash shield and both engine splash shields off as well as breaking the left wheel well speed sensor harness where it goes into the body.
After replacing the MAP sensor the car wanted to be recalibrated left and right because an ESP BAS light came on. That light went off but Check Engine light is now back on (haven't rechecked for codes yet).
I replaced the left front wheel speed sensor.
I replaced the front engine splash shield.

The car runs beautifully other than a rumbling/rattling noise coming from the very front around the belt area.

Any help is appreciated, thanks!
 
1 - 2 of 2 Posts
Top