Charger Forums banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
  • 2013 Dodge Charger 3.6 engine. non flex fuel
  • Faulty or worn spark plugs *----------------------------------------replaced
  • Faulty spark plug wires or coils *----------------------------------replaced
  • Faulty fuel injector----------------------------------------------------replaced
  • Camshaft sensor defective-----------------------------------------replaced
  • Crankshaft sensor defective-----------------------------------------replaced
  • Engine timing off----------------------------------------------------------checked
  • Leaking head gasket-------------------------------------------------did leak down test OK
  • Low engine compression-------------------------------------------did compression test OK
  • Poor quality fuel ------------------------------------------Ran several cans of fuel cleaner through it
  • Vacuum leak-------------------------------------------------checked
  • Low fuel pressure checked all of these----------------checked still miss fire on 1,5
  • these are things I've already done , Don't know where to go from here.
 

·
Registered
Joined
·
4,120 Posts
I saw your thread an immediately thought a bad lifter, but then saw this is the 3.6 motor, so I am not sure.

There are several guys here knowledgeable that can chime in.

@krautmaster , @N8ECH , @Punisher69 , @CE9311

Those guys are all pretty good.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #8 · (Edited)
yes
Checked cam shaft.
Checked lifters,
did compression check
did leak down test
I replaced all fuel Injectors,
switched the coil packs from side to side,
replaced all plugs,
replaced camshaft and crank shaft sensors.
checked camshaft and rockers,
Ran several cans of fuel cleaner through it,
sprayed cleaner though the throttle body to clean valves.
and what I don't think makes since is that some times the light goes off for two or more days and then it does it again.
 

·
Registered
Joined
·
129 Posts
I meant how did you physically inspect them? Just visually? Or did you actually tear it apart and feel everything?
At this point, you could be having a wiring issue. Or a bad pcm.

Sent from my SM-G988U using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #12 ·
That’s pretty much where I’m at at this point I’m thinking it’s the PCM. The problem is intermittent more on than off. Everything mechanically checks out.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top