Firefox has gone mad with this site, anyone seen this before? - Dodge Charger Forums
Are you interested in the Dodge Challenger? Visit the Challenger Forum @ ChallengerTalk.com for your Dodge Challenger information!

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Dodge Charger Forums > Off-Topic Area > Off-Topic

Off-Topic Anything not Charger-related having legitimate subject matter goes here, as long as it is work-safe. **Please post ALL social & 'just for fun' threads in Charger Chat ONLY!**

ChargerForums.com is the premier Dodge Charger Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2012, 05:38 PM
Miss Innocent's Avatar
Miss Innocent Miss Innocent is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ontario, Canada
My Charger: '10 SXT and '07 Sublime RT #565
Posts: 1,206
Firefox has gone mad with this site, anyone seen this before?

It's driving me absolute bat crap nuts. Stupid friggen triangle borders on all the grey areas on this forum. Isn't affecting my LXF page.. just this one.

Help anyone? lol
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot.jpg
Views:	137
Size:	22.0 KB
ID:	71677  
__________________
#limitededitionlifestyle

A new religion that will bring you to your knees.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-18-2012, 05:46 PM
Stevens12's Avatar
Stevens12 Stevens12 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bellefonte, Pa
My Charger: 2012 SRT8
Posts: 2,805
I'm using Firefox and haven't had an issue on the site?
__________________

Current 2012 Dodge Charger SRT8
Traded 2012 Dodge Charger R/T AWD
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-18-2012, 05:57 PM
Stumblin Steve's Avatar
Stumblin Steve Stumblin Steve is offline
Supporting Member (Lifetime)
Lifetime Supporting Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Richmond, Virginia
My Charger: 2008 Charger SXT
Posts: 5,351
Send a message via AIM to Stumblin Steve
Might have to do with a setting with Adblock, probably blocked an item that will tweak how things look. I've done it myself, just got to go through your list of things blocked, or just try pausing the program and check it out with it off to see if it really is the issue then go from there. Good luck! Let me know if you have any issues.
__________________
Just your friendly neighborhood...Charger
'08 SXT Bright Silver. Dark slate interior. OEM MOPAR pedals/hood struts/CAI/Chin Spoiler. R/T true dual exhaust w/ Magnaflow tips. SRT8 rear diffuser. Predator 93 Tune. Lots of B.T. Stuff!
Comprehensive V6 Performance Thread
Join the Photoshop/Artist Group! Silver Chargers!!! & Virginia Chargers
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-18-2012, 06:08 PM
PowerslavePA PowerslavePA is offline
Banned User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 89
---Removed due to forum speech suppression---

Last edited by PowerslavePA; 11-26-2012 at 09:09 AM.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 11-18-2012, 06:27 PM
Jonny's Avatar
Jonny Jonny is offline
Supporting Member (Lifetime)
Lifetime Supporting Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Upstate NY
My Charger: 2010 Charger R/T
Posts: 8,709
Firefox sucks, it doesn't always load all the pictures in a forum. You don't notice it either, as there is no place holder for a broken pic, as in IE. They just don't load.
__________________
I am the Stig

2010 R/T DWBlue, 2800 PI stall, Homemade CAI, JBA headers and mids, SLP LMII catback, Custom tune by Diablotoona, 180 T-stat, 3.06 Getrag.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 11-18-2012, 06:46 PM
Miss Innocent's Avatar
Miss Innocent Miss Innocent is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ontario, Canada
My Charger: '10 SXT and '07 Sublime RT #565
Posts: 1,206
Turning off ABP didn't help. What the heck lol I hate this look.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 11-18-2012, 09:35 PM
Hemi_Infantry Hemi_Infantry is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Columbus, Ohio
Posts: 2,795
If you hate IE, have you tried Chrome?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
(My name is Mike) Black 06 R/T, Black BOSS 338s, smoked LED tails, AAC Dual Halo (red/blue), AEM Brute CAI, BBK 85MM TB, Predator 91 CAI tune, 180 t-stat, TranZformer Shift Kit, ACES IV, BT Catch-can, Borla 125, JBA catless mids, (Eibach Anti-roll kit, and SLP underdrive pulley waiting for install) custom front emblem, Danko chin, Danko 345Hemi badges, 2" cowl ram air hood with pins // (stereo equip) Nation's 290amp alternator, 2000w Alpine amp, 200w & 400w mid amps, Memphis 6x9s, 2x Kicker 12" L7s, Rockford Fosgate hybrid cap
-machine gun turret sold separately
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 11-19-2012, 08:22 AM
Stumblin Steve's Avatar
Stumblin Steve Stumblin Steve is offline
Supporting Member (Lifetime)
Lifetime Supporting Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Richmond, Virginia
My Charger: 2008 Charger SXT
Posts: 5,351
Send a message via AIM to Stumblin Steve
Quote:
Originally Posted by Hemi_Infantry View Post
If you hate IE, have you tried Chrome?
I double this motion! If Firefox is being a punk hit up Chrome, has the same goodies (adblock and all that jazz)

I use Chrome at work and Firefox at home, Fox has been acting a fool lately at home, mostly just being incredibly slow sometimes.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 11-19-2012, 08:33 AM
UN4GTBL's Avatar
UN4GTBL UN4GTBL is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 676
Another vote for Chrome here.

Plus it syncs across all your devices
__________________
2007 Dodge Caliber SXT | 1.8L 5-Speed
2011 Dodge Grand Caravan SXT Plus | 3.6L 6-Speed Auto
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 11-19-2012, 09:55 AM
xkm121's Avatar
xkm121 xkm121 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Eugene OR
Posts: 1,676
My firefox works perfectly. Never had any issue. Only 2 addons I am using are adblockplus and flashgot.

Check your ff version. Most recent version is 16.2. Also, check your flashplayer and java engine's version. Update if necessary.


If all that doesnt help, try clean your cache of all cookies and offline data.

If it still wont work, use firefox's safe mode---it boots firefox with no addons or extentions at all.

Last thing is using another browser. If the problem persists, it could be your hardware problem.


EDIT: I saw you are using some themes for your FF. Try disable them and see if it works. Sometimes 3rd party themes are the ones to blame.
__________________
BIG project coming soon

http://www.chargerforums.com/forums/signaturepics/sigpic43010_3.gif
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 

Reply

  Dodge Charger Forums > Off-Topic Area > Off-Topic

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Dodge Charger Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ditched Firefox Jonny Off-Topic 28 03-22-2011 02:28 PM
Firefox personas - Chargers Anguish General Charger Discussion 3 04-26-2010 11:13 AM
Questions about Firefox MR-SMITH Off-Topic 33 10-24-2008 05:12 PM
Toolbar for Firefox MI 99XPL Off-Topic 8 02-11-2008 11:06 AM
New to the site Qbinican New Member Introductions 12 12-07-2006 12:35 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -6. The time now is 04:19 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© AutoGuide