2006 Charger SRT8 Stereo/Nav Problem (HELP) - Dodge Charger Forums
Are you interested in the Dodge Challenger? Visit the Challenger Forum @ ChallengerTalk.com for your Dodge Challenger information!
Dodge Charger Forum Header Dodge Charger Header Right
 

Go Back   Dodge Charger Forums > Dodge Charger Discussion > Charger Problems/Assistance

Charger Problems/Assistance You having problems with your Charger? Check and see if it is a common problem and get answers here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Display Modes
Old 02-26-2013, 04:20 PM   #1
Vito
Senior Member
 
Vito's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Boston
Posts: 6,132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Vito
2006 Charger SRT8 Stereo/Nav Problem (HELP)

So i have the Navigation Stereo in my 06 SRT8, havent had a problem with it in 4 years, but all of a sudeen the screen goes black and i cant choose a song or even see the time when the radio is off.

sometimes it works, sometimes it doesnt. i looked up a new one going for around 650.00....no thanks...

is there a fix to this ? with out having to replace the stereo. i pulled the bezel off and removed the stereo and reconnected everything and it worked fine for a few days, but now its back to doing it.

let me know.


Thanks.

Hope all is well with everyone !!
__________________

I really Hate Mustangs, Especially Cobras
True||Street||Cars
1000+ RWHP Twin Turbo SRT-8 In The Making
Vito is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-26-2013, 06:55 PM   #2
zoomzoom1
Supporting Member (Lifetime)
 
zoomzoom1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Roanoke, Va
Posts: 5,461
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Huuuummmmmm...well Vito, I havent had that problem, I had a problem with low voltage before and things started going alittle nuts, got a tsb flash for low voltage and that fixed it. I do know that the techs at the dealer see alot of low voltage for the sound system in memory, no code, but might have that checked....Just a guess..
__________________

2006 Top Banana #3033-4000..Arrington Heads and Crazy Spartan Cam..LSA114.Mopar CAI, Mopar LT's w/Hi-flo's ..Mopar/Borla 125 Cat-bac.Custom Dyno-tuned by Brent at DTP Racing..370rwhp..380rwtqe..QB oil..Aces Fuel..P/S additive. VMP 13.491@103.48 2.055 60'
2006 INFERNO RED SRT8..Mopar CAI 180stat..Custom Tuned by BRENT at DTP..402rwhp..398rwtqe
NUFF SAID
http://www.hr-mopar.com/...http://www.midatlanticmodernmopars.com
Roanoke Valley Mopar Club/Classic and Modern Mopars...http://www.roanokevalleymoparclub.webs.com
zoomzoom1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-26-2013, 07:29 PM   #3
Vito
Senior Member
 
Vito's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Boston
Posts: 6,132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Vito
i dont know if thats could be the problem because sometimes the stero goes pixilated. and its just a bunch of colors. like a false connection to the screen. seems to be that when the car warms up it happens, but when its cold in the morning it works.
__________________

I really Hate Mustangs, Especially Cobras
True||Street||Cars
1000+ RWHP Twin Turbo SRT-8 In The Making
Vito is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-26-2013, 08:24 PM   #4
TBird100636
Senior Member
 
TBird100636's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Braintree Massachusetts
Posts: 586
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Cool

Quote:
Originally Posted by Vito View Post
i dont know if thats could be the problem because sometimes the stero goes pixilated. and its just a bunch of colors. like a false connection to the screen. seems to be that when the car warms up it happens, but when its cold in the morning it works.
I've run into your problem on a couple of customer cars where I work. The radio is the problem, you'll have to replace it.
__________________
2011 Dodge Charger R/T Plus AWD- Redline-5.7L Hemi Registry #1650 Tbird100636

2006 Dodge Charger R/T- Inferno Red- Gone-5.7L Hemi Registry # 00696 Tbird100636
TBird100636 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 

Reply

  Dodge Charger Forums > Dodge Charger Discussion > Charger Problems/Assistance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Dodge Charger Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nav/DVD/Touch stereo unit for 2006 Charger from China 3APA3HO Audio - Alarms - Navigation - Electronics 43 01-08-2013 09:49 PM
2006 R/T Stereo Replacement...w/Challenger SRT8 RBZ? Lilguido1 Audio - Alarms - Navigation - Electronics 1 12-31-2011 12:59 AM
2006 SXT charger speaker problem EL MAS CHINGON Audio - Alarms - Navigation - Electronics 0 09-23-2009 08:21 PM
WTB: 2006 Charger Stereo - w/ MP3 and/or Sirius LIGHTS OUT Parts For Sale/Wanted 1 05-28-2009 07:57 PM
2006 Dodge Charger Factory Stereo robbeverly2 Parts For Sale/Wanted 2 04-29-2009 11:26 AM

» Recent Discussions
2010 Charger won't start
Today 11:26 AM
Last post by DUNEZRUNNER
Today 11:26 AM
0 Replies, 1 Views
Hemi Engine noise..
Yesterday 06:53 PM
Last post by State-Trooper
Today 11:16 AM
3 Replies, 186 Views
Charger Hellcat Media
09-17-2014 09:02 AM
Last post by Mcharger
Today 11:10 AM
38 Replies, 2,087 Views
Orange puddle in garage
Yesterday 02:54 PM
by lilcmtz
Last post by lilcmtz
Today 10:54 AM
3 Replies, 126 Views
Help finding camshaft...
09-28-2014 11:45 PM
Last post by tacamo01
Today 10:52 AM
1 Replies, 129 Views
FS: HID Replacement...
09-08-2014 10:26 AM
Last post by Diode Dynamics
Today 10:48 AM
10 Replies, 356 Views
Put Yourself On The Map
10-17-2005 06:23 PM
Last post by Jlking1989
Today 10:13 AM
607 Replies, 506,170 Views
Considering lowering...
Today 01:45 AM
Last post by baller1015
Today 10:03 AM
5 Replies, 346 Views
Diablo Predator Tune...
09-28-2014 08:33 AM
Last post by 80sBaby80
Today 09:50 AM
10 Replies, 232 Views
FS: Custom Acrylic...
05-06-2014 12:06 PM
Last post by Diode Dynamics
Today 09:44 AM
75 Replies, 4,743 Views
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -6. The time now is 11:52 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide